En riktig håll käften-macka i final i Food Truck-SM 2017

/, Specials/En riktig håll käften-macka i final i Food Truck-SM 2017

Sommaren 2017 var en härlig tid. Direkt efter Nordiska mästerskapen i Food Trucks i Mariefred och våra framgångar där, ställde vi om fokus för Food Truck-SM. Vi hade ingen aning om vad som väntade. Mycket pirr i magen och spänningar. Men så tokigt kul det var. Å inte blev det tråkigare med en plats i finalen. Sköna framgångar. Dessutom fick vi ett snabbt snack med TV4 och Nyhetsmorgon. Det är ett bra klipp nedan och som bäst blir det ca 1.50 in i klippet. Kolla!

Så hur toppar man detta då? Jo man funderar kring koncept. Testar ny smaker och kombinationer. Tränar och kanske viktigast, man snackar med alla gästerna. Vad de gillar och framför allt vad de inte gillar. Tar tillvara på erfarenheterna och sammanställer dem och utvecklar dem med en twist och mycket kärlek.

Food Truck-SM 2018 äger rum i under festivalen Sthlm Street Food i Kungsträdgåden i Stockholm. Allt samman börjar 8 september. Lägg det på minnet och lägg in det i kalendern.
En heldag med massor av strålande matupplevelser. Typ 150000 besökare och med prisutdelningen äger rum på stora scenen i Kungsträdgården ca kl. 12.00.

Vi ses där ; )

2018-07-08T19:00:03+00:00 By |Competitions and awards, Specials|